Hozzávalók Tészta: 45 dkg liszt, 8 dkg porcukor, 4 dkg élesztő, 2 db tojás, 5 dkg puha margarin, 2 dl tej, csipet só, ízlés szerint citromhéj
Töltelék: 4 dl tej, 40 g vaníliapuding, 10 g bourbon vaníliás cukor, 5 dkg cukor, 10 dkg fagyasztott eper vagy friss málna
Elkészítés: Elsőnek a pudingot megcsinálom a csomagoláson leírtak alapján, és félreteszem hűlni. A langyos tejbe 1 kanál porcukrot teszek, majd belemorzsolom az élesztőt. Felfuttatom. A tésztához mindent egy tálba rakok, és simára dagasztom. Ne ijedjünk meg, ha kicsit lágy, nyújtáskor lehet adni hozzá kis lisztet. Lefedve 30 percig kelesztem. Vékony téglalap alakúra nyújtom, megkenem a kihűlt pudinggal. Felvágom kis kockákra az epret. Én fagyasztottat használtam, ezért meg forgattam egy kis keményítőben, hogy ne eressze a levét. Megszórom vele a tésztát, és szorosan feltekerem a tésztát. Éles késsel 2 ujjnyi vastagra vágom, ezután sütőpapíros tepsire, vagy tortaformába egymás mellé rakosgatom. Olvasztott vajjal lekenem, és előmelegített sütőben, 170 fokon 30-35 percig sütöm.